DOAGE DIN STEJAR

Calitatea butoaielor este strâns legata de calitatea doagelor. Nimic mai adevărat însă, pentru a realiza acest lucru este nevoie de atenție, competență si răbdare.

Procesul de producție durează o perioada destul de mare de timp si fiecare etapa a procesului are o importanta proprie pentru realizarea unor produse de înalta calitate.

  • buștenii de stejar sunt riguros selectați de către specialiștii noștri si provin in proporție de 100% din pădurile din Romania.
  • lemnul este debitat, spart in lobde, conform criteriilor dimensionale si este selectat in funcție de structura;
  • doagele sunt uscate in mod natural si sunt păstrate in exterior mai mult de doi ani ( intre  24 et 36 luni);
  • amestecul de tehnologie si tradiție se concentreaza pe furnizarea unor produse de înalta calitate;
  • pasiunea noastră pentru înnobilarea componentelor care vor alcătui  butoaiele se traduce prin atașamentul nostru fata de tradiție.
Close Popup

Iti oferim cea mai buna experienta online si pentru acest motiv utilizam fisiere cookies. Prin apasarea butonului "Acord" confirmi ca accepti utilizare fisierelor de tip cookies in conformitate cu "Politica cookie".

Close Popup
Privacy Settings saved!
Setari Confidentialitate

Când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile personale de cookie-uri aici.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Renunta la tot
Save
Accepta tot
Open Privacy settings